۱۳۹۲/۰۶/۳۰ - ۱۹:۳۰
«سراج24» گزارش می دهد:

مانفیست روحانی در نیویورک: عزت، حکمت و مصلحت برای همه مردم ایران

مفهوم نرمش قهرمانانه در چارچوب سه محور عزت، حکمت و مصلحت مطرح شده است و براساس همین مفاهیم نمایندگان ایران در مذاکره با طرف‌های خارجی می‌توانند وارد مانور سیاسی شوند.

مانفیست روحانی در نیویورک: عزت، حکمت و مصلحت برای همه مردم ایران

سرویس سیاسی سراج24: حضرت آیت‌الله العظمی خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب اسلامی روز سه‌شنبه در دیدار فرماندهان و پرسنل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به سخنرانی درباره لزوم حرکت‌های صحیح و منطقی در سیاست‌های خارجی و داخلی پرداختند.

* رهبر انقلاب ضمن موافقت با حرکت های صحیح و منطقی در سیاستهای خارجی و داخلی تاکید کردند که با «نرمش قهرمانانه» موافقند چرا که این حرکت در مواقعی بسیار خوب و لازم است اما با پایبندی به یک شرط اصلی که همان «درک ماهیت طرف مقابل و فهم صحیح هدف‌گذاری او» است.

مفهوم نرمش قهرمانانه در چارچوب سه محور عزت، حکمت و مصلحت مطرح شده است و براساس همین مفاهیم نمایندگان ایران در مذاکره با طرف‌های خارجی می‌توانند وارد مانور سیاسی شوند.

نرمش قهرمانانه دربردارنده این پیام است که در دیپلماسی جمهوری اسلامی بن بست وجود ندارد و این پیام با توجه به شرایط منطقه و درخواست‌های مکرر آمریکا برای شروع مذاکره مطرح شده است.

*‌ رهبر انقلاب اسلامی در بخش دیگری از سخنانشان با اشاره به پیچیدگی های دنیای دیپلماسی افزودند: عرصه دیپلماسی، عرصه لبخند و درخواست مذاکره و مذاکره است اما همه این رفتارها باید در چارچوب چالش اصلی فهم و درک شود.

ایشان درک ماهیت طرف مقابل و فهم صحیح هدفگذاری او را، شرط اصلی استفاده از تاکتیک نرمش قهرمانانه اعلام کردند در این زابطه  افزودند: یک کُشتی گیر فنی نیز برخی مواقع بدلیل فنی نرمش نشان میدهد اما فراموش نمیکند که حریفش کیست و هدف اصلی او چیست؟

در عرصه دیپلماتیک کشورها دارای ابزارهای مختلفی هستند و نکته‌ای که رهبری مد نظر قرار دادند این است که استفاده از ابزارهای دیپلماتیک اشکال ندارد.

در نگاه رهبر معظم انقلاب تقابل و دشمنی طرف مقابل و دلایل آن نباید فراموش شود و باید در نگاه کلان‌تری مورد توجه قرار گیرد، در چنین شرایطی است که می‌توان طرف مقابل را در عرصه دیپلماتیک مدیریت کرد.

دشمن در حال القای این مسئله است که ایران در عرصه سیاست خارجی هوشمندانه عمل نمی‌کند و از فرصت‌ها استفاده نمی‌کند، این سخنان مهم رهبر انقلاب تببین این مسئله است که ایران دارای هوشمندی بالایی در زمینه مباحث دیپلماسی است و دلیل اینکه جمهوری اسلامی پس از ۳۵ سال فشار غرب جزو کشورهای مقتدر و اثرگذار منطقه است، نتیجه همین هوشمندی است.

تهیه و تنظیم: امیر حسین دُربهانی

اشتراک گذاری
نظرات کاربران
capcha
هفته نامه الکترونیکی
هفته‌نامه الکترونیکی سراج۲۴ - شماره ۳۲۴
آخرین مطالب
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••